Sør-Afrika


Mange har beskrevet golfanlegget Fancourt som «Kongen av Golf-Afrika». Femstjerners resorten byr på tre 18-hulls baner, spa, og en rekke aktiviteter.

Alle tre banene til Fancourt; Outeniqua, Montague og The Links har 18 hull, og er alle ekstraordinære.


Afrikas beste golfbane


Alle banene er rangert svært høyt, og The Links er gjentatte ganger blitt ranket som den beste golfbanen i hele Afrika. The Presidents Cup ble arrangert på The Links i 2003.

Når banen skulle bygges, kjøpte eierne opp en gammel flyplass som lå der banen ligger i dag. Den kjente, profesjonelle golfspilleren Gary Player fikk frie tøyler for å lage en bane helt utenom det vanlige. Summen for golfbanen ble forøvrig aldri offentliggjort, men banen taler for seg selv.


Outeniqua og Montagu


Outeniqua og Montagu er av en noe enklere kvalitet, men er fortsatt morsomme å spille på. Outeniqua er noe kortere og enklere enn søsterbanen, Montagu. Kvaliteten på green og fairways, og alle grøntområdene rundt er helt enestående over hele anlegget.


Bruk caddy eller lei en buggy


Man kan selv velge om man vil bruke caddy, eller leie en buggy på begge banene. På The Links gjelder kun caddy, og halfway lunsj er inkludert i prisen.


Send kona på spa


Spaet på Fancourt er prisvinnende, og bør besøkes mellom golfslagene. Er ikke kona og familien så interessert i golf, har de nok av behandlinger og aktiviteter på spaet å fylle ferien med.

Spaet tilbyr alle mulige behandlinger, og en rekke ulike massasjer i meget behagelige omgivelser. Et «must» i løpet av oppholdet.


Her kan du se en oversikt over alle behandlingene du kan få på Fancourts spa.


Femstjerners hotell


Hotellet på Fancourt har fem stjerner, og alle bygningene er malt i hvitt og lyse grønt. Servicen og vennligheten man møter her, er helt enkelt unik. Fra innsjekking til avreise blir man tatt hånd om på en helt fantastisk måte, og mange velger å ikke forlate området under hele ferien. Området er også godt bevoktet, så du som er gjest er trygg.

De har en lekker frokost, og enda bedre middager og vin av høy kvalitet, alt sammen til en svært rimelig penge.


Kontakt oss her for å skreddersy din drømmereise til Sør-Afrika og Fancourt.


Fancourt har i 2016 fått en av de høyeste utmerkelsene i Sør Afrika:


«Twenty-two restaurants, including Henry White's classic dining restaurant at Fancourt's romantic boutique hotel The Manor House, achieved 'diamond' status in South Africa - the highest accolade with a total score of 91% or higher. While forty-four restaurants were awarded 'platinum', including La Cantina, Fancourt's popular family Italian restaurant.»


Ta kontakt med oss så ser vi på dine ønsker for en drømmereise Sør-Afrika!


Vi arrangerer skreddersydde golfreiser til Sør-Afrika.
Side 1 av 10
 
 
 
 
Side 2 av 10
 
 
 
 
Side 3 av 10
 
 
 
 
Side 4 av 10
 
 
 
 
Side 5 av 10
 
 
 
 
Side 6 av 10
 
 
 
 
Side 7 av 10
 
 
 
 
Side 8 av 10
 
 
 
 
Side 9 av 10
 
 
 
 
Side 10 av 10